АКТУАЛЬНО

У Страдчі вірні мали нагоду молитися перед мощами апостола Петра

Вівторок, 30 серпня 2016, 14:23
З 27 на 28 серпня у Страдчі цьогорічні святкування Успіння Пресвятої Богородиці розпочалися нічними чуваннями, на яких відбувся Чин соборування, де сім священиків помазували вірних на зцілення від душевних і тілесних недуг. Вночі відбулася Божественна Літургія, а на закінчення вірні пройшли з молитвами Хресною дорогою.

Святкова Літургія, на яку прибули звідусіль діти Матері Божої, відбулася 28 серпня. Її очолив о. Олег Кекуш, проповідь виголосив о. Олег Кобель. Приємною несподіванкою на Страдецькій горі для паломників була можливість пошанувати мощі святого апостола Петра, які привіз диякон Київської архиєпархії Петро Токач.

«Розважаючи про Успіння Пречистої Діви Марії, пам’ятаймо, що вона багато страждала на землі разом з Ісусом заради людей, тому любить усіх своїх дітей і прагне спасіння для кожного з нас», – зазначали у проповіді.

Леся Коваль
для Департаменту інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next