АКТУАЛЬНО

У Стрийської єпархії розпочалися великопісні реколекції для спільнот «Матері в молитві»

Середа, 28 лютого 2018, 11:27
Розпочалися великопісні реколекції для спільнот матерів по районах Стрийської єпархії. Такі реколекції були проведені для спільнот матерів Жидачівського району в с. Бережниця у храмі Святих апостолів Петра і Павла. Для спільнот «Матері в молитві» Городоцького району реколекції відбулися 24 лютого 2018 року у храмі Пресвятої Євхаристії в с. Градівка.

Зустрічали гостей — учасниць реколекцій (350 осіб), парафіяни на чолі з парохом о. Іваном Греділем і сотрудником Михайлом Війтівим. Не відступаючи від традиції, яка вже склалася, захід розпочався з материнської молитви, яку очолила координатор спільнот у Стрийській єпархії п. Анна Форостина. Відтак у наміреннях матерів служилася Свята Літургія, яку очолив духівник руху «Матері в молитві» Стрийської єпархії о. Мирон Гринишин. У часі проповіді, розважаючи над уривком Євангелія, о. Мирон закликав матерів перетворити своє життя на молитву, більше часу проводити зі своїми дітьми, а не за буденними клопотами. «Молитва повинна завжди перебувати у серцях людей і збагачувати їх духовною мудрістю», – констатував проповідник. Священик також дав матерям духовні настанови на час Великого посту.

В обідній час учасниці реколекцій мали можливість поспілкуватися між собою, трохи згодом послухати виступи дітей і молоді села. Усе це зближує стосунки між собою і через спільну молитву з Богом.

Матері, учасниці реколекцій, висловили щиру подяку Господеві, своєму духівнику та господарям із парафії села Градівка за дари, які вони отримали за час духовної віднови.

 Західне бюро «Живого ТБ» 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next