АКТУАЛЬНО

У Стрийській єпархії проходять тренінги з медіаграмотності для школярів

П'ятниця, 28 травня 2021, 13:15
26 травня 2021 року, за підтримки Львівської освітньої фундації в рамках проєкту «Активна Церква у громаді», у філії Новострілищанського ліцею імені М. Лебедя у с. Баківці, за сприяння місцевої парафії відбулися заходи з медіаграмотності для школярів.

Метою такого проєкту є проведення тренінгів з медіаграмотності для школярів молодшої і середньої школи у с. Баківці. Загалом учасниками програми стали вісімдесят дітей школи.

На цих тренінгах розглядалися питання розвитку та поширення медіа, корисних можливостей інтернету. Школярі дізналися про те, як спілкуватися та переглядати корисний контент. Дітям розповіли про важливість медіаграмотності, різницю між віртуальним і реальним світом, а також про те, як розрізняти фейки, дезінформацію і маніпуляцію.

 Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://stryiugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next