АКТУАЛЬНО

У Стрийській єпархії протягом Великого посту діятиме благодійна акція «Великопісна милостиня»

Вівторок, 28 лютого 2017, 13:45
Упродовж часу Великого посту 2017 року вірних Стрийської єпархії та всіх людей доброї волі закликають долучитися до єпархіальної благодійної акції «Великопісна милостиня», яка буде продовжуватися увесь великопісний час, а зібрані кошти буде призначено для реабілітації учасників бойових дій на Сході України.

До цього у Пастирському посланні з нагоди Великого посту 2017 року Божого та проведення єпархіальної акції «Великопісна милостиня» закликав владика Тарас (Сеньків), Єпарх Стрийський. 

Суть благодійної акції «Великопісна милостиня» полягає в тому, що це не є звичайна збірка коштів, а цілковито звертається до великопісних практик людини. Якщо в час посту людина свідомо постановляє відмовитися від чогось: якоїсь приємності, наприклад солодощів, припиняє курити, обмежує споживання якихось страв тощо, тоді принаймні якусь частину заощаджених коштів може пожертвувати як великопісну милостиню. Головною метою акції є солідарність сердець, щирий дар з мотиву любові до Бога та до тих, хто ради свободи нашого народу жертвував своїм здоров’ям, благополуччям і готовий був скласти своє життя.

Усі охочі долучитися до «Великопісної милостині» зможуть скласти свої пожертви у спеціально обладнані для цієї акції скриньки в усіх храмах Стрийської єпархії.

Прес-служба Стрийської єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next