АКТУАЛЬНО

У Стрийській єпархії відкрито Сімейну порадню

Четвер, 26 жовтня 2017, 13:40
25 жовтня 2017 року владика Тарас (Сеньків) урочисто відкрив і освятив приміщення Сімейної порадні – інституції Стрийської єпархії, яка покликана надавати кваліфіковану допомогу в різних ділянках сімейного життя.

Зокрема, відвідувачі зможуть проконсультуватися у сімейного психолога, ознайомитися з методом розпізнавання плідності, пройти курси для вагітних, отримати юридичну консультацію, освоїти фінансову грамотність, а також тут надаватиметься допомога військовим із посттравматичним синдромом.

«Тут через кожного, хто працює в цій порадні, хто буде ділитися своїми духовними скарбами і знаннями, допомагатимуть людям, котрі переживають певні випробування. Сьогодні ми маємо простягнути руку тим, кого життя торкнулося трагедіями, особистими і родинними. Це одне із служінь, котре Церква хоче і може нести як ліки для суспільства, який не обмежується лише людською допомогою, але завжди відкритий на допомогу Божу», – сказав, звертаючись до всіх присутніх, Єпарх Стрийський.

А владика Богдан (Манишин), Єпископ-помічник Стрийської єпархії і голова Координаційної ради з питань душпастирства в кризових ситуаціях, додав, що «серед багатьох викликів, з якими зіштовхується християнська родина, є війна. Однією з відповідей Церкви на цей виклик є створення психологічних порадень, щоб родини, котрі отримують певну духовну опіку при парафіях і монастирях, мали можливість і надалі тривати у віднові душі».

Прес-служба Стрийської єпархії
http://stryi.ugcc.org.ua/

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next