АКТУАЛЬНО

У Стрию для ветеранів війни провели тренінг «Стресостійкість у конфліктних ситуаціях»

Вівторок, 23 лютого 2021, 12:03
19-21 лютого 2021 року в місті Стрию відбувся тренінг зі стресостійкості за участю психологів для ветеранів війни. Захід організував та провів Департамент військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ.

Зустріч розпочалася молитвою, благословенням та словом привітання єпископа-помічника Стрийської єпархії Богдана Манишина. Владика Богдан наголосив на важливості та необхідності такого тренінгу і побажав плідної праці усім його учасникам – п’ятдесяти ветеранам війни.

Протягом трьох днів із ветеранами спілкувалися керівник Відділу у справах душпастирства у ЗСУ Департаменту військового капеланства о. Ростислав Височан, координатор проєкту Руслан Коханчук та військовий психолог і ветеран Андрій Козінчук. В організації заходу також допомагав військовий капелан, голова Комісії у справах силових структур у Стрийській єпархії о. Михайло Кушнір.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://stryiugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next