АКТУАЛЬНО

У Стрию Парастасом розпочалися похоронні богослужіння за Вірою Шевчук

Понеділок, 12 квітня 2021, 22:47
12 квітня 2021 року у Стрию було відслужено Парастас за новопереставлену Віру Шевчук, матір Блаженнішого Святослава. На похорон до Стрия прибув і Глава УГКЦ.
Зображення 1 / 8 Використовуйте клавіші для перегляду

Парастас відслужили у храмі Cвятих Володимира і Ольги (м. Стрий, вул. Григорія Коссака, 7а). На молитві був присутній батько Блаженнішого Святослава Юрій.

У богослуженні, яке очолив владика Ігор Возняк, митрополит Львівський, взяли участь також владика Володимир Війтишин, митрополит Івано-Франківський, владика Тарас Сеньків, єпарх Стрийський, владика Ярослав Приріз, єпарх Самбірсько-Дрогобицький, владика Богдан Манишин, єпископ-помічник Стрийський, владика Григорій Комар, єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, та чисельне духовенство Стрийської та сусідніх єпархій УГКЦ.

Заупокійне моління супроводжували співом семінаристи Львівської духовної семінарії Святого Духа.

Наприкінці відправи владика Богдан Манишин виголосив проповідь.

Як ми вже повідомляли, заупокійна Божественна Літургія з погребенням п. Віри Шевчук розпочнеться завтра, 13 квітня 2021 року, об 11:00 у храмі Святих Володимира і Ольги у Стрию.

Пригадуємо, що п. Віра Шевчук, мати Глави УГКЦ, відійшла у вічність 12 квітня 2021 року внаслідок важкої недуги на 74-му році життя.

Департамент інформації УГКЦ,
фото: о. Андрій Максимович

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next