АКТУАЛЬНО

У Стрию провели навчальний семінар для деканальних прес-секретарів

Середа, 19 лютого 2014, 11:25
У вівторок, 18 лютого 2014 року, в Єпархіальному управлінні Стрийської єпархії відбувся навчальний семінар для прес-секретарів деканатів Стрийської єпархії. На семінар, головною метою якого було підвищення освітнього рівня прес-секретарів і налагодження їхньої співпраці з прес-службою єпархії, прибули представники 14 деканатів Стрийської єпархії.

Навчальний семінар розпочався об 11:00 спільною молитвою. Зі вступним словом до учасників звернувся о. Богдан Манишин, протосинкел Стрийської єпархії, який наголосив на важливості комунікації в житті Церкви, єпархії і парафії. Також о. Богдан закликав і побажав усім присутнім вміти відчитувати повідомлення, які посилає нам суспільство, бо ці повідомлення, за словами протосинкела, є знаками часу.

«Сумлінно подавайте інформацію про життя Церкви та будьте активними учасниками на сучасному ареопазі інформації і в соціальних мережах», - сказав на завершення священик.

Під час семінару прес-секретарі деканатів мали нагоду прослухати лекції: «Журналістська етика» - прочитала Роксолана Гринишин, магістр релігійної журналістики; «Оцінка та критерії новини» - о. Олег Овсяник, ліценціат богослов’я комунікацій; «Використання соціальних мереж у поширенні інформації» - о. Павло Худ, докторант соціології та керівник відділу інформації та зовнішніх зв’язків УКУ; «Методика написання інформативного тексту» - д-н Олексій Федорович, ліценціат соціальної комунікації.

Варто зазначити, що прес-секретарі працюють в усіх деканатах Стрийської єпархії. Їх призначає протопресвітер деканату та затверджує керівник прес-служби Стрийської єпархії. Обов’язком цих осіб є активна співпраця з прес-службою та своєчасне подання інформації про події і заходи, що відбуваються в межах діяльності парафій деканату.

Прес-служба Стрийської єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next