АКТУАЛЬНО

У Стрию відбувся екуменічний турнір з настільного тенісу серед священнослужителів

Середа, 05 листопада 2014, 10:04
4 листопада 2014 року з благословення Преосвященного владики Тараса (Сеньківа), Єпарха Стрийського, Комісія «Справедливість і мир» Стрийської єпархії організувала і провела ІІ турнір з настільного тенісу серед священнослужителів на кубок Стрийської єпархії, присвячений 14-й річниці від її створення.

Перед початком турніру його учасники, які представляли Стрийську і Самбірсько-Дрогобицьку єпархії, спільно молилися Молебень до Богородиці у катедральному храмі Успіння Пресвятої Богородиці м. Стрия, який очолив о. Олег Кобель, голова  Комісії «Справедливість і мир» Стрийської єпархії та ініціатор проведення цього турніру. Варто зазначити, що цьогорічний турнір з настільного тенісу мав екуменічний характер - окрім священиків УГКЦ, у ньому взяли участь і священнослужителі УПЦ КП та УАПЦ.

Змагання проходили у приміщенні Стрийської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3, що на вул. 50-річчя УПА, 2. Дирекція цієї школи радо відгукнулася надати спортивний зал для проведення турніру, а священики склали символічну фінансову пожертву, яка буде використана на потреби школи. Крім цього, кожен із учасників склав також пожертву на потреби АТО.

Після розминки та ознайомлення з правилами турніру священики-тенісисти, а їх було 16, поділилися на чотири групи, а відтак за відповідною схемою змагань було визначено переможців трьох призових місць, якими стали:

І місце – о. Олег Кобель, голова  Комісії «Справедливість і мир» Стрийської єпархії та адміністратор парафії с. Кавське (Стрийська єпархія);

ІІ місце – о. Тарас Сенюра, адміністратор парафії смт Підбуж (Самбірсько-Дрогобицька єпархія);

ІІІ місце – о. Олег Чупа, прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії та сотрудник парафії с. Лішня (Самбірсько-Дрогобицька єпархія).

На завершення відбулася церемонія нагородження, після якої всі учасники подякували Богу за успішно проведений турнір та спільно помолилися за мир і спокій в Україні.

Прес-служба Стрийської єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next