АКТУАЛЬНО

У Стрию відбувся екуменічний турнір з настільного тенісу серед священнослужителів

Четвер, 05 листопада 2015, 12:46
4 листопада 2015 року з благословення владики Тараса (Сеньківа), Єпарха Стрийського, комісія «Справедливість і мир» Стрийської єпархії організувала і провела ІІІ турнір з настільного тенісу серед священнослужителів на кубок Стрийської єпархії, присвячений 15-й річниці від її створення.

Перед початком змагань учасники спільно молилися Молебень до Богородиці в катедральному храмі Успіння Пресвятої Богородиці м. Стрия, який очолив о. Олег Кобель, голова Комісії «Справедливість і мир» Стрийської єпархії та ініціатор проведення турніру. Цьогорічний турнір з настільного тенісу мав екуменічний характер - окрім священиків УГКЦ, у ньому взяв участь священнослужитель УПЦ КП.

Змагання проходили в приміщенні Стрийської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3, що на вул. 50-річчя УПА, 2, дирекція якої вже вкотре люб'язно погодилася надати спортивний зал для проведення турніру.

Після розминки та ознайомлення з правилами турніру священики-тенісисти, а їх було 11, спільно виконали Гімн України. Усі учасники були поділені на дві підгрупи. Також до змагань було допущено декількох мирян, які розіграли між собою окрему нагороду. Варто зауважити, що під час гри в настільний теніс священики демонстрували високу майстерність і технічну підготовку. Після напруженої боротьби за відповідною схемою змагань було визначено переможців трьох призових місць, якими стали:

І місце – о. Олег Кобель, голова  Комісії «Справедливість і мир» Стрийської єпархії та адміністратор парафії с. Кавське (Стрийська єпархія);

ІІ місце – о. Тарас Сенюра, адміністратор парафії смт Підбуж (Самбірсько-Дрогобицька єпархія);

ІІІ місце – о. Василь Чава, проректор Дрогобицької духовної семінарії блаженних священномучеників Северина, Віталія та Якима (Самбірсько-Дрогобицька єпархія).

Перше місце серед мирян виборов п. Іван Насінник.

На завершення відбулася церемонія нагородження переможців і призерів змагань, після якої всі учасники подякували Богу за успішно проведений турнір.

stryi.ugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next