АКТУАЛЬНО

У Стрию збудують християнський молодіжний центр Святого Йосифа

Середа, 07 серпня 2019, 12:22
Із благословення о. Тараса Сеньківа, єпарха Стрийського, при храмі Благовіщення Пречистої Діви Марії у м. Стрию буде збудовано християнський молодіжний центр Святого Йосифа.

Мета центру – показати молодим людям правдивий шлях, дати правильні орієнтири, дороговкази, які ґрунтуються на любові до Бога і ближнього.

У багатофункціональному центрі діти та молодь матимуть місце для особистого простору, де зможуть виховуватися і зростати при Церкві. Тут планують організовувати катехитичні заняття, розважання над текстами Святого Письма, різноманітні вишколи для молоді, зокрема для формування молодого лідера, відбуватимуться зустрічі з подружніми парами. Працюватиме порадня, відвідувачі якої завжди матимуть можливість для духовної бесіди зі священником і розмови з психологом, відбуватиметься праця з військовими, які повернулися із зони АТО.

Нове приміщення міститиме актовий зал для конференцій, лекцій, зборів, навчань, спільних зустрічей; благодійну кухню для потребуючих; три класи для праці з дітьми. Особливий акцент зроблено на спорті та здоровому способі життя – заплановано обладнати спортивний зал. Усіх небайдужих будівничі просять приєднатися до зведення молодіжного центру.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://stryiugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next