АКТУАЛЬНО

У стінах Київської Трьохсвятительської семінарії УГКЦ тривають «Веселі канікули з Богом»

Понеділок, 13 липня 2015, 16:52
Цього року це вже другий табір «Веселі канікули з Богом» проводиться у стінах Київської Трьохсвятительської семінарії УГКЦ.

У цьому таборі діти мають можливість не лише весело провести час та віднайти багато нових друзів, а й духовно збагатитися, адже невід’ємною частиною дня є катехизація. Божественна Літургія, молитва перед трапезою та після неї, на початку дня і на його закінчення допомагають усім зрозуміти, що всі наші починання повинні бути з Богом і на Його славу. Повідомляє прес-центр Київської Трьохсвятительської семінарії УГКЦ.

Одна з учасниць табору  Марічка Лисенко із Борисполя поділилися своїми враженнями: «Я тут тільки два дні, але таке відчуття, що два місяці, бо дуже весело і багато ігор. Я вже навчилася плести браслети і знайшла багато нових друзів».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next