АКТУАЛЬНО

У свято П’ятдесятниці вперше відслужили Божественну Літургію на новій місійній станиці поблизу Парижа

Вівторок, 09 червня 2020, 13:30
У неділю П’ятдесятниці, 7 червня, Паризька єпархія Святого Володимира Великого поповнилася ще однією місією у містечку Сен-Жермен-ен-Ле (Saint-Germain-en-Laye), що поблизу Парижа.

Першу святкову Літургію в каплиці Святого Луї (Chapelle Saint Louis) очолив владика Гліб Лончина, апостольський адміністратор єпархії, у співслужінні з отцем Романом Остап’юком, настоятелем парафії Всіх святих у Венсені.

Після Літургії владика разом із паном Стефаном Дуніковським закликав присутніх пригадати собі місію апостолів, а також запросити і розповісти про новостворену місію своїм друзям і знайомим, аби вона процвітала.

Отець Роман подякував усім вірянам за спільну молитву та владиці Глібу за його пастирський провід. Також слова подяки лунали в бік о. Тьєрі (ред. Thierry Faure), пароха місцевої римо-католицької парафії, який звернувся до всіх присутніх з привітальним словом і побажав спільноті духовного та чисельного зростання.

Завершилося перше спільне богослужіння на новій місії спільною молитвою до Святого Духа.

Відтепер богослужіння у Saint-Germain-en-Laye відбуватимуться щонеділі о 17:00 у Chapelle Saint Louis за адресою 89, Avenue du Maréchal Foch, 78100 Saint-Germain-en-Laye (RER A).

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ugcc.fr


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next