АКТУАЛЬНО

У свято Вознесіння владика Йосиф (Мілян) відслужив Літургію у португальській Еворі та зустрівся з громадою УГКЦ

П'ятниця, 26 травня 2017, 21:21
У свято Вознесіння Господнього голова Пасторально-міграційного відділу владика Йосиф (Мілян) відслужив Святу Літургію у церкві Святого Духа в португальському місті Евора. Із ним співслужили священики УГКЦ – учасники духовно-формаційного семінару, який проводить ПМВ для душпастирів на теренах Португалії.

«Вітаю вас тут, у Еворі. П'ятнадцять років молитеся у цьому храмі. П'ятнадцять років пробуєте організуватися в Церкву, яку Бог своєю любов’ю до нас, людей, вчинив на землі. П'ятнадцять  років святкуєте Вознесіння Господа, який переніс вас до цього місця», − звернувся владика Йосиф до громади УГКЦ в Еворі під час проповіді.

Він відзначив, що в Португалії добре ставлення до мігрантів. «Патріарх Лісабонський каже, що португальці не вважають негативом міграцію і мігрантів. Адже кожен четвертий португалець сам є мігрант», − зазначив голова ПМВ.

Після Літургії відбулася спільна вечеря і спілкування владики Йосифа та учасників семінару з громадою УГКЦ.

pmv.ugcc.org.ua

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next