АКТУАЛЬНО

У Святопреображенському монастирі сестер василіанок відбулися реколекції для дівчат

П'ятниця, 04 липня 2014, 18:37
З 1 по 3 липня у Святопреображенському монастирі сестер василіянок у с. Береги на Львівщині відбувалися реколекції для дівчат. Організувала їх с. Франциска Шаблій, ЧСВВ. У програмі зустрічі були: Божественна Літургія, духовні науки, робота у групах, свідчення про покликання, фільм та ватра з піснями. Учасниці мали можливість задати запитання та почути на них відповіді. Важливий момент – приватна молитва і перебування в тиші.

Метою цих реколекцій була особиста зустріч кожної учасниці з Ісусом Христом, утаєним у Пресвятій Євхаристії, та віднайдення душевного спокою.

Отцем-реколектантом був о. Йосафат Герляк, ЧСВВ. Провідна тема його наук: «Життя — це вибір», в якій висвітлено три стани покликання: монаший, подружній та дівицтва. У науках йшлося про те, що кожен повинен зробити свідомий вибір того, чого хоче, і розуміти, що він особисто відповідає за це. Найважливіший вибір, на думку отця, – вибір свого покликання. Та найперше покликання – стати святим.

Наприкінці реколекцій відбулася спільна зустріч, де кожна з учасниць поділилася враженнями і тим, що тут відкрила для себе. Дівчата роз’їхалися по домівках сповнені Божого благословення та незабутніх вражень.

Повідомила Наталя Басараб (учасниця реколекцій)

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next