АКТУАЛЬНО

У світ вийшло друге видання «Екологічного дороговказу»

Четвер, 04 вересня 2014, 12:38
Нещодавно у видавництві Бюро УГКЦ з питань екології світ побачило друге, доповнене видання «Екологічний дороговказ: маленькі поради для великих змін».

Книга містить різноманітні практичні поради щодо того, як у повсякденному житті можна зменшити негативний вплив на природне довкілля, знизити споживання енергоносіїв та інших природних ресурсів, як заощаджувати воду, електрострум та тепло тощо.

Видання висвітлює ключову інформацію стосовно раціонального і бережливого природокористування та енергозбереження, екологічного та здорового способу життя, а також наводить ключові правила поведінки на природі. Однією з нових тем книги є «Електромагнітне забруднення», в якій вказується на його основні джерела в нашому побуті, а також яким чином від нього можна вберегтися.

Книга доносить безперечні істини про те, як завдяки своїй добрій волі і відповідній поведінці можемо спричиняти неймовірні позитивні зміни. Окремий акцент зроблено на висвітлення взаємозв’язку між екологічно відповідальною та економічно вигідною поведінкою.

Згідно з нескладними підрахунками автора випливає, що завдяки відповідному бажанню та зусиллям наших співгромадян можна осягнути багатомільярдних заощаджень, які можна використати не лише для збереження природи та особистого зиску, але й для вирішення інших чисельних потреб та проблем нашого суспільства.

Автор висловлює переконання, що у сьогоднішній кризовій ситуації, мудре та помірковане використання природних ресурсів є для нас не просто важливим екологічним та соціально-економічним питанням, але й показником нашої національної свідомості та любові до Батьківщини, а також вагомим механізмом для осягнення енергетичної незалежності. Більше того, для християн, відповідальне ставлення до природного довкілля є свідченням автентичної християнської віри в Бога Творця та Спасителя, а також милосердної любові до ближнього.

Один з ключових акцентів поставлений на дослідження Божих та кардинальних моральних чеснот, як основи стійкої екологічної культури і стилю життя дружнього до довкілля.

Видавці сподіваються, що оновлений «Екологічний дороговказ» стане в пригоді не лише християнам, але й кожному, хто є не байдужим до проблем довкілля і піклується про добро своєї Батьківщини та майбутнє своїх дітей.

Особливим показником дружності до довкілля даного екологічного видання є те, що воно надруковане на папері з макулатури, що є також своєрідним закликом до наслідування для всіх, хто займається видавничою справою.

«Екологічний дороговказ» можна придбати у єпархіальних (екзархальних) референтів Бюро УГКЦ з питань екології, а в скорому часі і в церковних крамницях релігійної літератури.

З питань замовлення можна звертатися за:

Бюро УГКЦ з питань екології
Гарбарська 22
76019, м. Івано-Франківськ
+38 097 983 16 80
[email protected]

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next