АКТУАЛЬНО

У таборі сил АТО освятили храм Святого архангела Михаїла

Понеділок, 29 грудня 2014, 10:48
У прес-центрі АТО повідомили в неділю: «28 грудня в таборі сил АТО освячено храм Святого архистратига Михаїла. Фінансували будівництво і оздобу церкви Микола Походжай та парафія Пресвятої Трійці Дрогобича на Львівщині».

Військовий капелан отець Володимир відслужив Літургію в переповненій церкві.

Військовослужбовці молилися за мир, за воїнство України, полонених, поранених, волонтерів, за зміцнення віри, спасіння людських душ та загиблих товаришів. Священик благословив українських воїнів на захист Вітчизни. Нагадав про передріздвяний період, який особливо рясний на Божі милості і запросив усіх до участі в Різдвяних богослужіннях.

Храм зведено на місці каплички-намету стараннями попереднього капелана, протоієрея Тараса Коцюби. Фінансували будівництво і оздобу церкви Микола Походжай та парафія Пресвятої Трійці м. Дрогобича, що на Львівщині.

Сюди цілодобово можуть зайти всі охочі, щоб помолитися, приступити до святих таїнств, взяти участь у богослужінні, поставити свічку... Військова церква прикрашена іконами та дитячими малюнками – зверненнями до воїнів.

«Facebook»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next