АКТУАЛЬНО

У «Територіальному медичному об’єднанні МВС України по Івано-Франківській області» відбулося Соборування

Четвер, 11 квітня 2019, 11:19
9 квітня 2019 року в державній установі «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Івано-Франківській області» для пацієнтів і медичного персоналу відбувся Чин Соборування - таїнство на оздоровлення від усіх душевних і тілесних недуг, яке уділяють семеро священиків.

Перед початком Чину Соборування було відслужено Божественну Літургію за зцілення хворих, яку очолив о. Ярослав Рохман, голова Комісії у справах душпастирства охорони здоров'я Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ, у співслужінні ректора Івано-Франківської духовної семінарії ім. свщмч Йосафата о. Олеся Будзяка та о. Михайла Віхотя, медичного капелана установи й адміністратора храму Зіслання Святого Духа УГКЦ м. Івано-Франківська. У часі Служби Божої усі охочі мали можливість приступити до Святої Тайни Покаяння.

Перед Соборуванням, яке очолив о. Руслан П’яста, голова Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я, присутні дізналися про важливість і плоди цього таїнства.

Після молитов, читання Євангелія та освячення єлею всі приступили до єлеопомазання. Учасниками молитви були також сотрудники храму Зіслання Святого Духа о. Арсен Панчак, о. Петро Басараб та о. Василь Сливоцький.

На закінчення о. Михайло подякував священикам за спільну молитву, а керівництву установи – за постійну допомогу і сприяння в організації духовних заходів для пацієнтів та медичного персоналу.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next