АКТУАЛЬНО

У Тернополі провели акцію «Шкільний портфелик»

Понеділок, 31 серпня 2015, 13:02
27 серпня Тернопільський благодійний фонд «Карітас» для 180 дітей із малозабезпечених, багатодітних та кризових родин, а також для 50 дітей із сімей вимушених переселенців зі Сходу провів акцію «Шкільний портфелик». Діти змогли отримати багато чого з того, що є таким необхідним для навчання. Зошити, альбоми, ручки, олівці, фарби, обкладинки, рюкзаки та багато іншого понесли додому щасливі та задоволені дітлахи, а їхні батьки підходили до працівників і щиро дякували за цю вагому допомогу у нелегкий час.

Серед партнерів, котрі долучилися до акції, працівники «Карітасу» виділили «Офіс-Центр». Вони вже не перший рік ініціюють збір дитячих рюкзаків аби згодом їх передати дітям, батьки котрих не  в змозі самостійно придбати цей товар. Теж варто загадати благодійний дитячий показ одягу «Україна – це ми», що відбувся не так давно. Відвідувачі показу мод пожертвували гроші в скриньку і всі зібрані кошти були спрямовані на закупівлю шкільного приладдя для цього заходу.

Слід відзначити, що протягом року Тернопільський благодійний фонд «Карітас» здійснює не одну акцію для осіб, що опинилися у скрутній життєвій ситуації. Відповідно до обставин у їхньому житті, подій, свят наша організація завжди старається підтримати  тим, що найнеобхідніше. 

Проект «Мобільна робота  з молоддю», а також «Психологічна підтримка – рука допомоги переселенцям» ще на початку літа розпочали підготовку до щорічної акції «Шкільний портфелик».

Прес-служба «Карітас-Тернопіль»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next