АКТУАЛЬНО

У Тернополі 31 команда змагалася у знаннях про митрополита Андрея Шептицького

Понеділок, 02 листопада 2015, 13:03
31 жовтня в Тернополі відбулася інтелектуальна гра брейн-ринг для дітей і молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії. У змаганні взяли участь 31 команда. Організатором виступила Катехитична комісія архиєпархії на чолі з о.-мітратом Романом Гриджуком.

Оскільки захід присвячений вшануванню митрополита Андрея Шептицького, діти та молодь змагалися в знаннях про його життя та діяльність. 

Гра розпочалася з молитви і благословення Єпископа-помічника Тернопільсько-Зборівського УГКЦ Теодора (Мартинюка).

«Я хотів би вам побажати не окремої перемоги, бо ви всі сьогодні переможете, - сказав у привітальному слові владика Теодор. - Впевнений, що не буде сьогодні переможців і переможених, а будуть ті, кому пощастило. Ми всі є щасливі сьогодні! Хочу вам щиро подякувати, що ви в цю суботу приїхали до Тернополя. Хочу вам побажати Божого миру... радості від митрополита Андрея Шептицького, який сьогодні буде присутній з вами, бо ви про Нього будете говорити, думати».

Після запеклих змагань перемогу у віковій категорії 10-13 років здобула команда Великоберезовицького деканату парафії Вознесіння Господнього селища Велика Березовиця "Промені надії". Склад команди: Данилець Настя, Гоць Арсеній, Пещула Діана, Сисюк Юлія, Брона Іванна.

У віковій категорії 14-17 років перемогла команда Великоберезовицького деканату парафії Бориса і Гліба "Небесний Єрусалим". Склад команди: Бойчук Христина, Бучинський Павло, Жук Андрій, Сампара Соломія, Сушко Володимир, Натолочна Наталія-Марія.

Повідомила Катехитична комісія
Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next