АКТУАЛЬНО

У Тернополі молитовною ходою вшанували митрополита Андрея Шептицького

Понеділок, 02 листопада 2015, 18:05
1 листопада молитовною ходою від Архикатедрального собору до пам’ятника Андрея Шептицького, що на вул. Січових Стрільців, 6а, відзначили річницю від дня його смерті. Процесію із хоругвами та Молебень за Україну біля його погруддя очолили священики Тернополя на чолі з о.-доктором Віталієм Козаком, деканом Тернопільським, і настоятелем Архикатедри о. Орестом Павліським.

Організатором виступила Комісія у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ, члени ТУСК "Обнова" та молодіжні організації Тернополя.

У духовному повчанні до присутніх о. Віталій Козак говорив про великий оптимізм митрополита Андрея, нескореність його духу. «Попри всі перешкоди та політичні події, він ніколи не втрачав оптимізму та був безстрашним. Він не боявся влади, яка приходила та відходила та завжди залишався вірним своєму народу та Богу».

Прес-служба Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next