АКТУАЛЬНО

У Тернополі організували проект із закликом до людей не смітити в парках міста

Вівторок, 01 листопада 2016, 14:02
За ініціативи дітей соціального центру «Крок вперед» «Карітас-Тернопіль» і за підтримки керівництва міста Тернополя був організований «Проект з громадою».

Людей закликали не смітити в парках міста, зокрема в парку «Топільче» та парку Шевченка. У цих парках  молоді люди  проводять більшість вільного  часу і чистота цих місць стала метою і поштовхом для реалізації проекту .

«Будь сильним - донеси сміття до смітника», «Усі хочуть жити в чистому місті. Зробімо його таким разом», «Файні місця файного міста повинні бути чистими», «Не сміти. Поважай себе. Будь людиною» - саме такі заклики писали діти на власноруч зроблених табличках, які встановили в парках Тернополя.

Проект, що був спрямований на заклик жителів міста до чистоти в парках і скверах у Файному місті дав змогу дітям соціального центру «Крок вперед» відчути свою важливість і стати активними учасниками громади м. Тернополя.

Прес-служба БФ «Карітас-Тернопіль»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next