АКТУАЛЬНО

У Тернополі презентували відео- та аудіодиски соціальної доктрини Церкви

Середа, 11 листопада 2015, 11:30
10 листопада 2015 року Комісія УГКЦ «Справедливість і мир» розпочала серію презентацій відео- та аудіодисків соціальної доктрини Церкви в Тернополі. Цього дня відбулися зустрічі в Тернопільській вищій духовній семінарії імені патріарха Йосипа Сліпого та в приміщенні БФ «Карітас-Тернопіль» із представниками ТУСК «Обнова» і студентською молоддю міста й області.

Презентації супроводжувалися вступом о. Романа Чубари, місцевого священика парафії Всіх святих українського народу. Заступник голови Комісії УГКЦ «Справедливість і мир» о. Олег Лука розповів учасникам про зміст та значення виданих відео- та аудіоматеріалів для пасторальної праці в колі семінаристів і про актуальність тематик СДЦ у житті християнської молоді.

Презентації дисків продовжаться також цього тижня в Тернопільському національному економічному університеті, а також будуть представлені та поширені в Курії Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ.

Інформаційна служба Комісії УГКЦ «Справедливість і мир»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next