АКТУАЛЬНО

У Тернополі провели акцію євангелізації для внутрішньо переміщених осіб

Вівторок, 26 липня 2022, 13:54
«Божа любов огортає тебе» – під такою назвою учасники спільноти «Діяння апостолів» спільно з духівником о. Романом Демушем провели акцію євангелізації для внутрішньо переміщених осіб. Метою заходу було проголосити Боже слово, засвідчити Божу любов і дію в житті, показати, що Він живий та присутній серед нас повсякчас.
Зображення 1 / 3 Використовуйте клавіші для перегляду

Євангелізаційна акція відбулася в рамках суботніх благодійних ярмарків, які від початку війни проходять при архикатедральному соборі Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці. «Усе, що ви тут отримуєте, усе, що тут робиться, є виявом діяльної віри і християнського милосердя. Ми ділимося з вами тим, що отримали від інших. Сьогодні хочемо поділитися з вами Божим словом і благовістю Євангелія!» – сказав духівник спільноти о. Роман на початку євангелізаційної програми.

Волонтери спільноти провели різноманітні вікторини, роздали подарунки, цитати зі Святого Письма, поділилися досвідом знайомства з Богом. Особливим моментом заходу була спільна молитва за Україну.

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next