АКТУАЛЬНО

У Тернополі провели акцію “Шкільний портфелик”

Середа, 03 вересня 2014, 11:27
27 серпня 2014 року близько сотні дітей із багатодітних, малозабезпечених, неповних і проблемних сімей Тернополя та області отримали шкільне приладдя. У рамках щорічної акції благодійного фонду “Карітас” – “Шкільний портфелик”, потрібні для навчання речі дарували родинам, які такої допомоги справді потребують.

Понад сто пакунків із зошитами, пеналами, обкладинками для підручників, простими та кольоровими олівцями, фломастерами та іншим необхідним шкільним приладдям отримали сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, та діти багатодітних та малозабезпечених сімей.

“Цьогорічна акція проходить разом із тими дітьми, які прибули з Луганська і Донецька. Ми також їх долучили до цієї акції. Дуже мені шкода, що ця акція цього року пройде в обмеженій кількості – тільки сто пакунків. Через тяжку ситуацію в країні благодійники Карітасу вичерпалися, бо допомагають військовим“, – каже отець Андрій Марчук, генеральний директор Тернопільського благодійного фонду “Карітас”.

Підсумовуючи акцію “Шкільний портфелик” у Тернопільському благодійному фонді “Карітас”, діти та батьки молилися за вдалий навчальний рік, за благодійників, їх родини. Отець Андрій Марчук поблагословив усіх присутніх.

відео

Прес-служба Тернопільсько-Зборівської єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next