АКТУАЛЬНО

У Тернополі пройшла зустріч митрополичих та єпархіальних комісій УГКЦ у справах освіти і виховання

П'ятниця, 21 березня 2014, 16:22
20 березня 2014 року в єпархіальному управлінні Тернопільсько-Зборівської єпархії УГКЦ відбулася перша в цьому році зустріч голів митрополичих та єпархіальних комісій УГКЦ у справах освіти і виховання. На зустрічі голова Комісії УГКЦ у справах освіти і виховання с. Христофора Буштин, СНДМ, обговорила співпрацю голів єпархіальних комісій з католицькими школами.

На зустріч завітав владика Василь (Семенюк), Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський,  який привітав усіх голів, а також закликав до подальшого служіння на славу Божу та для українського народу.

Наприкінці учасники зустрічі відвідали школу - Колегіум імені Патріарха Йосипа (Сліпого), що діє в Тернополі. Директор цього католицького навчального закладу Марія Гуцал представила гостям школу, класи, в яких навчаються діти, та каплицю, а також провела невелику презентацію, яка знайомила з життям школи.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next