АКТУАЛЬНО

У Тернополі священики працювали над стратегією духовної опіки молоді

Субота, 16 грудня 2017, 12:51
14 грудня в Тернополі відбулася друга формаційно-інформаційна зустріч для священиків Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ у рамках курсу молодіжного апостоляту парафії МАПа. Отці знову зустрілися, щоб вдосконалити свої навички, обговорити виклики, які стоять сьогодні перед Церквою та розробити основні напрямки стратегії парафій УГКЦ у сфері душпастирства молоді.

Зустріч відбулася з благословення Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського Василя (Семенюка). Її організувала Комісія у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії на чолі з о. Орестом Павліським. В обговоренні питань щодо душпастирства молоді взяли участь також отець Ростислав Пендюк, голова Комісії у справах молоді УГКЦ, та Наталія Шалата, керівник проектів Львівської освітньої фундації.

Цього разу священики, які займаються роботою з молоддю, освоїли навички з написання проектів, обговорили, як шукати гранди на молодіжні проекти.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.tze.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next