АКТУАЛЬНО

У Тернополі відбулася організаційна зустріч щодо ІХ Всеукраїнського військового паломництва до Зарваниці

Четвер, 07 вересня 2017, 13:51
6 вересня 2017 року в Тернопільській обласній держадміністрації відбулася зустріч щодо організації ІХ Всеукраїнського військового паломництва до Зарваницької Богородиці за участю представників місцевої влади, духовенства і Департаменту Патріаршої курії УГКЦ у справах душпастирства силових структур України.

На засідання організаційного комітету прибули: перший заступник Тернопільської ОДА Юрій Юрик, керівники структурних підрозділів силових структур України, командири військових частин Тернопільського гарнізону, а також отець Ігор Засійбіда, адміністратор Марійського духовного центру в Зарваниці. Департамент ПК у справах душпастирства силових структур України представили отець Любомир Яворський, заступник керівника Департаменту, та Олександр Мельник, референт Департаменту.

На початку зустрічі о. Любомир Яворський презентував присутнім концепцію, програму і знак цьогорічного паломництва. Також священик розповів про те, що зацікавленість військових цією прощею помітно зростає. Аби взяти участь у паломництві, щорічно до Зарваниці приїжджають військовослужбовці, демобілізовані, ветерани зі своїми сім’ями з різних регіонів України.

“На молитву до Зарваниці з’їжджаються українські військові, які захищають нашу землю. Під час паломництва ми маємо унікальну можливість огорнути їх своєю любов’ю і ревними молитвами”, – звернувся до учасників організаційного комітету отець Любомир.

Тема ІХ Всеукраїнського військового паломництва: “Мій мир даю вам!”.

Проща військових до Зарваниці відбудеться 16-17 вересня 2017 року.

Дякуємо керівництву Тернопільської ОДА, а особливо голові адміністрації  Степану Барні, за сприяння і допомогу в організації цьогорічного паломництва.

Прес-центр Департаменту ПК УГКЦ
у справах душпастирства силових структур України

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next