АКТУАЛЬНО

У Тернополі відбулося свято розколяди від спільноти «Українська молодь – Христові»

Четвер, 06 лютого 2020, 13:15
2 лютого з нагоди завершення Різдвяних свят тернопільська молодь зібралася на свято розколяди від спільноти «Українська молодь – Христові».

Спільно попрощатися з колядою та ще раз гучними українськими різдвяними піснеспівами прославити Христа-Спасителя зібралися молоді люди, гості свята в актовій залі третього корпусу Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола (вул. Лепкого, 12а).

Відвідувачів було чимало, адже програма заходу та запрошені колядники були особливі. А саме: камерний хор «Саnto Nobile» з художнім керівником та диригентом Оксаною Шуфлітою, який вразив усіх довершеним виконанням різдвяних колядок; Ірина Музика, солістка гурту «Фіра», яка представила сольне виконання українських колядок; християнська молодь УМХ парафії Пресвятої Трійці, яка презентувала патріотичний вертеп, і члени Молодіжного націоналістичного конгресу Тернополя, які показали повстанський вертеп.

Відтак духівник спільноти о. Олег Харишин звернувся зі словами привітання та духовних настанов. Далі відбулося частування, спільна коляда у привітній різдвяній атмосфері, конкурси і танці.

Пресслужба Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next