АКТУАЛЬНО

У Тернополі відкриють дитячий садок з християнським спрямуванням

П'ятниця, 05 листопада 2021, 12:11
Тернопільська міська рада спільно з Тернопільсько-Зборівською архиєпархією УГКЦ невдовзі відкриють ясла-садок №7 «Ангелятко» на вул. Паркова, 12. 29 жовтня 2021 року сесія Міської ради дала згоду на роботу дошкільного освітнього закладу.

Садок розрахований на 40 місць, буде сформовано 2-3 групи, є можливість створити умови для здобуття дошкільної освіти дітьми з особливими освітніми потребами.

Метою створення цього дитячого садка є виховання дітей згідно з християнськими цінностями, якими живе і проповідує Українська Греко-Католицька Церква.

Ремонтні та реконструкційні роботи почалися у 2020 році. Тернопільсько-Зборівська архиєпархія власним коштом повністю перебудувала це приміщення, зробила капітальний ремонт, утеплила фасади будівлі та забезпечила всю необхідну матеріально-технічну базу згідно з державними нормами для комфортного перебування дітей.

Керівництво навчального закладу запрошує дітей для розвитку і навчання в дусі християнського віровчення. Для цього потрібно звернутися в управління освіти Тернопільської міської ради за загальною чергою до садка №7. Однак батьки дитини мають надати керівництву закладу заяву-згоду, щоб їхня дитина виховувалася на основі християнських цінностей.

www.tze.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next