АКТУАЛЬНО

У Тернополі відзначили День хворого

Вівторок, 13 лютого 2018, 12:40
11 лютого Вселенська Католицька Церква святкує День хворого. У цей час вірних закликають не бути байдужими до тих, хто опинився на лікарняному ліжку.

Саме в 26 Всесвітній День хворого волонтери молодіжної комісії Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ разом з волонтерами та капеланом парафії святої великомучениці Теклі, що знаходиться на території Тернопільської міської лікарні №2, о. Андрієм Дахимом відвідали хворих та поділилися з ними своєю посмішкою, увагою, булочками та образками.

У спеціально виділених місцях у відділах священик разом з недужими, медиками та волонтерами молились Молебень за оздоровлення. Отець Андрій зачитав присутнім звернення Папи Франциска з нагоди 26 Всесвітнього Дня хворого та своїми добрими словами розради підтримав усіх, хто тимчасово нездужає.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.tze.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next