АКТУАЛЬНО

У тернопільському БФ «Карітас» провели "life:)"-акцію

П'ятниця, 31 травня 2013, 14:00
Протягом цього тижня тернопільський БФ "Карітас" проводив акцію "life:)". Акція передбачала роздавання мобільних телефонів, стартових пакетів life:) та поповнення на 10 гривень у комплекті із стартовим пакетом. Про це повідомила Таня Ткачук, секретар тернопільс­ького БФ "Карітас".

Протягом цього тижня тернопільський БФ "Карітас" проводив акцію "life:)". Акція передбачала роздавання мобільних телефонів, стартових пакетів life:) та поповнення на 10 гривень у комплекті із стартовим пакетом. Про це  повідомила  Таня Ткачук, секретар тернопільс­ького БФ "Карітас".
Подарунки роздавали потребуючим із проектів: "Гуманітарна допомога" (безпритульні, інваліди І-ІІ груп, багатодітні сім'ї, вдови і малозабезпечені), "Домашня опіка" (люди похилого віку, інваліди І групи, одинокі тощо) та "Мобільна робота з молоддю" (категорія дітей із малозабезпечених сімей, багатодітні). Загалом було роздано близько 60 мобільних наборів.
Представники БФ вдячні мобільному оператору "life:)", яка подарувала телефони і стартові пакети та БФ "Карітас Україна", який став посередником передачі цих подарунків.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next