АКТУАЛЬНО

У Тернопільсько-Зборівській архиєпархії відбулася координаційна зустріч управи Марійських та Вівтарних дружин

Понеділок, 19 лютого 2018, 12:39
17 лютого в Тернопільській духовній семінарії ім. Патріарха Йосифа Сліпого відбулася координаційна робоча зустріч священиків, відповідальних у деканатах за Марійські та Вівтарні дружини та аніматорів, які працюють з цими спільнотами.

Проводили зустріч відповідальні у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії за Марійські та Вівтарні дружини: о. Василь Брона та о. Ігор Драпак, які ознайомили присутніх з історією спільнот, сучасним станом та статистичними даними минулорічної прощі до Зарваниці.

Також під час зустрічі обговорювались питання пов’язані з проведенням Всеукраїнської прощі Марійських та Вівтарних дружин до Зарваниці, яка цього року відбудеться 2 червня. Крім цього мова йшла про розробку нових статутів, видання посібників для аніматорів та молитовників для членів цих спільнот. Було оголошено конкурс на малюнок емблем Марійської та Вівтарної дружин.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.tze.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next