АКТУАЛЬНО

У Торонтонській Єпархії провели Єпархіальний Собор

Неділя, 30 листопада 2014, 10:53
24-26 жовтня 2014 р. в парафії Святого Івана Богослова в м. Сейнт Катaринс відбувся Єпархіальний Собор Торонтонської єпархії. Єпископ Стефан (Хміляр),Єпарх Торонтонський, привітав делегатів при відкритті Собору перед головною доповіддю.

Головним доповідачем був о. Андрій Онуферко.

В ході програми були представленні три доповіді.

1. Катехизація та Слово Боже виголосила Ірина Галадза.

2. Літургія і Молитва - Кирилом Кеннеді

3. Дияконія -  служіння ближньому висвітлена о. мітратом Антоном Шимигальським.

Після кожної виголошеної теми відбулося спільне обговорення, на якому делегати розділилися на дев’ять груп, щоб опрацювати кожну тему і опісля дати звіт до всіх присутніх.

В кінці дня о. Андрій Онуферко також розповів всім присутнім про пасторальне планування парафії. Напрямні матеріали були передані всім священикам в листопаді минулого року для використання їх у парафіях.

Собор закінчився Архиєрейською Божественною Літургією в неділю вранці у церкві святого Івана Богослова, під час якої владика Стефан говорив про Притчу Сіяча, нагадуючи нам живити нашу віру і не боятися щедро поширювати її та добрі справи, так, щоб насіння Божої любові могло знайти місце для вкорінення, рости і приносити багато плоду.

На Єпархіальний Собор прибуло 90 делегатів

о. Антон Шимигальський, координатор Єпархіального Собору

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next