АКТУАЛЬНО

У Центрі родини при храмі Христового Воскресіння у Львові стартує новий навчальний рік

Четвер, 06 вересня 2018, 11:14
У четвер, 6 вересня 2018 року, в Центрі родини, що діє при храмі Христового Воскресіння у Львові, офіційно стартує навчання.

Центр родини – це спільнота досвідчених педагогів, психологів, соціальних працівників, яка допомагає родинам у створенні атмосфери релігійного, духовного, культурного життя для дітей і дорослих. Місія Центру – з Богом жити, творити, розвиватися та пізнавати світ. Мета Центру – крізь призму християнських цінностей допомогти батькам закласти в дітей міцний фундамент для постановки правильних життєвих позицій та цілей служіння Богу, народу та ближньому.

4 вересня в Центрі родини відбувся день відкритих дверей. Батьки зі своїми дітьми мали нагоду ознайомитись з діяльністю Центру, відвідати різноманітні майстер-класи, вибрати собі студію чи записати малечу до школи раннього розвитку (для дітей 1,5 – 6 років).

5 вересня у храмі спільною молитвою Молебню до Пресвятої Богородиці педагогічний колектив і керівництво Центру родини розпочало офіційно навчальний рік. У своєму духовному слові директор Центру о. Андрій Березівський наголосив, що праця колективу, без сумніву, увінчається успіхом і принесе добрі плоди, бо це передусім Боже діло, служіння, котре звершується на Божу славу і благо наших дітей. По завершенні молитви і окроплення свяченою водою, усі присутні мали нагоду приступити до мощей святого покровителя дітей та молоді – отця Івана Боско, і попросити його заступництва на успішну працю Центру.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next