АКТУАЛЬНО

У центрі Бережан провели мега-банс за єдину Україну

Понеділок, 16 червня 2014, 12:31
«Україна єдина!» - таку фразу вигукували юні учасники табору «Веселі канікули з Богом» на площі перед храмом УГКЦ на центральній площі міста Бережани. Тим самим вони виявили шану та велику любов до своєї Батьківщини.

Пісня під назвою «Україна єдина» стали основою бансу, підготовленого аніматорами на чолі з Романом Демушем на завершення табору, який тривав у місті впродовж 7 днів. В останній день діти та їхні батьки взяли участь у торжественній Божественній Літургії у храмі Пресвятої Трійці. Більшість дітей приступили до Святої Сповіді та прийняли Святе Причастя, що, за словами Романа Демуша, стало кульмінацією "Веселих канікул".

Як повідомлялося раніше, на літні дитячо-юнацькі табори «Веселі канікули з Богом» зголошуються сотні дітей, адже окрім того, що вони безкоштовні, діти мають змогу весело провести дозвілля та навчитися правд християнської віри під час духовних зустрічей зі священиками.

Захід проводиться у районних центрах Тернопільщини з благословення Архиєпископа і Митрополита Василя (Семенюка).

 

Прес-служба Тернопільсько-Зборівської єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next