АКТУАЛЬНО

У центрі Мальтійської служби допомоги Івано-Франківська підготували для потребуючих понад десять тонн продуктів

Понеділок, 22 червня 2020, 10:49
20 червня в логістичному центрі Мальтійської служби допомоги, що в Драгомирчанах на Івано-Франківщині, мальтійські волонтери пакували продуктову допомогу для понад шестисот потребуючих Івано-Франківська та Івано-Франківської області.

На цьому заході побував й Івано-Франківський митрополит Володимир Війтишин. Він уділив своє архиєрейське благословення на продовження акції «Допомога найбільш вразливим у час карантину».

Уже цього тижня  мальтійські волонтери розпочнуть доставляти продуктові набори для понад шестисот потребуючих міста та області. Загальна вартість продуктів – більше як чотириста тисяч гривень, загальна вага – понад десять тонн. Попереду величезна логістична праця мальтійських волонтерів із сортування, пакування, розвезення, передачі та документування цієї допомоги.

Мальтійська служба допомоги майже тридцять років опікується тими, для кого залишатися вдома є не тимчасовим явищем, а способом життя. Ці люди ізольовані через вік, хвороби, прикутість до ліжка. Перед Великоднем завдяки благодійній організації «Тепле місто» та щедрим жертводавцям мальтійці підготували та доставили потребуючим Івано-Франківщини двісті шістдесят великодніх кошиків. Усі дари освятив отець Андрій Заліський – капелан МСД Івано-Франківська.

Благодійна організація «Мальтійська служба допомоги» реалізувує ініціативу «Допомога найбільш вразливим у час карантину» за підтримки численних жертводавців з України та з-за кордону, благодійної організації «Тепле місто» та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next