АКТУАЛЬНО

У Центрі митрополита Шептицького відбудуться Львівські кінозустрічі-2017

Четвер, 21 грудня 2017, 21:11
22 грудня 2017 року Львівська кінокомісія за підтримки Львівської міської ради організовує в Центрі митрополита Шептицького Львівські кінозустрічі-2017.

На заході йтиме мова про  стратегію розвитку кіноіндустрії Західного регіону. Учасниками цьогорічних кінозустрічей стануть представники зі Львова, Чернівців, Тернополя, Івано-Франківська, Трускавця та інших міст України.

«Подія відбуватиметься у форматі напрацювання дорожньої карти та обговорення представниками місцевих органів самоврядування, громадськими активістами та кіноагентами можливих сценаріїв розвитку кіноіндустрії в Західному регіоні України. Основним завданням є розробка спільної стратегії розвитку кіноіндустрії та налагодження комунікації між існуючими та новоствореними кіноорганізаціями», – розповіли організатори.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next