АКТУАЛЬНО

У церковній крамниці УГКЦ можна придбати символіку Року Божого милосердя

Четвер, 21 січня 2016, 16:45
В УГКЦ і в усій Католицькій Церкві триває Ювілейний рік Божого милосердя. Унікальність Року в тому, що вперше в історії Церкви Святі двері милосердя відкриті не лише в римських базиліках, а й у всьому світі – у катедральних соборах кожної єпархії Католицької Церкви.

Таким чином, можливість пройти через Святі двері отримає кожний вірний, навіть той, хто з різних причин не зможе здійснити паломництво до самого Рима.

Надзвичайний Ювілейний рік Божого милосердя в Україні був відкритий 13 грудня 2015 року з Молебного чину, здійсненого в Патріаршому соборі УГКЦ (м. Київ) та Соборі Вишгородської Богородиці (м. Вишгород).

Святкуючи цей Ювілейний рік, пропонуємо всім охочим придбати ікону «Милосердя двері» на полотні (http://shop-ugcc.com.ua/ikoni/ikoni-polotno.html) розміром 47х35 см. Є також можливість індивідуального друку ікони на полотні розміром 1х1,5 м.

У церковній крамниці також можна придбати образок-ікону «Милосердя двері» та образок-логотип Року Божого милосердя (http://shop-ugcc.com.ua/ikoni/obrazki.html).

Дізнайтеся більше за тел: 098-608-15-58, 095-153-25-45

 

Церковна крамниця УГКЦ
shop-ugcc.com.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next