АКТУАЛЬНО

«У цих маленьких серцях наша надія та майбутнє», – владика Василь (Івасюк) на зустрічі з дітьми проекту «КАР»

Понеділок, 20 серпня 2018, 11:44
17 серпня Василій (Івасюк), Єпископ Коломийський, провів зустріч із дітьми, які беруть участь проекті «Коломийська академія розвитку» («КАР»).

Такий проект спрямований на допомогу дітям-сиротам, дітям, батьки яких загинули в АТО, а також дітям із малозабезпечених та кризових сімей. Реалізується «КАР» за рахунок грантових коштів, що були отримані БФ «Коник Хелп» в рамках Програми підтримки дітей сиріт та дітей в СЖО фонду Джинджер за сприяння Львівської освітньої фундації.

Під час зустрічі єпископ ближче познайомився з дітками, розповів повчальну притчу про заблукану вівцю та настановив їх бути слухняними й старанно вчитися. Владика Василь також звернувся до волонтерів зі словом подяки за час і зусилля, які вони докладають для успішного розвитку проекту.  «Ми, дорослі, повинні допомагати і захищати їх, бо в цих маленьких серцях наша надія та майбутнє», – зауважив владика.

В свою чергу діти радо спілкувалися з єпископом і в захопленні розповідали про вивчення англійської та їзду верхи, яку для них організовують волонтери. Зустріч пройшла у дружній і невимушеній атмосфері, після чого малеча навіть запросила владику Василя приєднатись до спільних уроків вивчення іноземної мови.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами kolugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next