АКТУАЛЬНО

У Василькові провели футбольний турнір серед молоді Київської архиєпархії

Понеділок, 26 вересня 2016, 14:33
У суботу, 24 вересня 2016 року, у м. Василькові, що на Київщині провели футбольний турнір серед молоді Київської архиєпархії УГКЦ.

Організаторами заходу виступили Молодіжна комісія та Бюро екології Київської архиєпархії УГКЦ.  Як повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуку о. Олег Лучка, змагання проходили між шістьма командами Житомирського, Білоцерківського, Вінницького, Київського, Вишгородського протопресвітерств та команди Київської Трьохсвятительської духовної семінарії. 

На турнір завітав владика Йосиф (Мілян), Єпископ-помічник Київської архиєпархії. Разом з усіма присутніми єпископ вболівав за молодих спортсменів, а по завершенні турніру вручив нагороди переможцям. Насамкінець владика подякував духовенству за організацію цього заходу та поблагословив усіх учасників турніру. 

Зазначимо також, що напередодні для переможців було підготовлено спеціальний приз – футбольний м’яч із підписом відомого футболіста Олега Лужного. 

Прес-служба Київської архиєпархії 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next