АКТУАЛЬНО

У Василькові провели третій молодіжний футбольний турнір, присвячений Дню екологічної освіти

Вівторок, 16 травня 2017, 13:22
Молодіжна комісія Київської архиєпархії УГКЦ спільно з Бюро з питань екології архиєпархії 13 травня 2017 року організували та провели третій молодіжний футбольний турнір, присвячений Дню екологічної освіти (12 травня).

Футбольний турнір проходив у  Василькові на Київщині на лоні природи в мальовничому комплексі. У ньому зустрілися  шість молодіжних команд із різних протопресвітерств, щоб прославити Творця молитвою і спортом. Розпочався турнір о 09:00 молитвою до Пресвятої Богородиці в каплиці Святого Юрія, яку очолив о. Олег Лучка, що опікується Сквирським дитячим будинком, звідки також приїхали учасники футбольного турніру.

 Відтак, о 10:00, на стадіоні стартував спортивний поєдинок. На завершення, коли визначився переможець, яким стала команда із Вишгородського протопресвітерства, відбулося нагородження переможців та всіх учасників знаковими медалями та церковно-екологічними календарями. Після заходу відбувся смачний почастунок.

Повідомили в прес-службі Київської архиєпархії УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next