АКТУАЛЬНО

У Василькові священник УГКЦ допомагає вбогим, сортуючи сміття в парафії

Четвер, 10 грудня 2020, 10:03
Референт з питань екології Київської архиєпархії о. Роман Романович, парох парафії Великомученика Юрія УГКЦ у місті Васильків, допомагає потребуючим людям отриманими коштами від сортування сміття у парафії.

Як розповів душпастир, екологічні благодійні акції він проводить у рамках проєкту роздільного сортування сміття у своїй парафії. «У листопаді ми зібрали 11 кілограмів пластикових пляшок, 40 кілограмів виробів зі скла та 60 кілограмів макулатури. Одержані від здачі сировини на утилізацію гроші ми об’єднали із коштами, які люди пожертвували в рамках Всецерковної акції «Нагодуй голодного».

Відтак разом із продуктами, які парафіяни 15 листопада принесли до храму для потребуючих, ми передали зібрану допомогу сім’ї, яка перебуває у складних життєвих обставинах», - зазначив о. Роман Романович.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next