АКТУАЛЬНО

У василіанському храмі Пресвятої Трійці м. Вільнюса відсвяткували храмовий празник

Понеділок, 21 травня 2018, 15:08
У неділю Зіслання Святого Духа (за григоріанським календарем), 20 травня 2018 року, відбулося урочисте храмове свято в українській парафії Пресвятої Трійці у м. Вільнюсі, столиці Литви.

Божественну Літургію очолив і виголосив проповідь ігумен о. Вінкентій Пелих, ЧСВВ. Радість ченців вільнюської василіанської обителі розділили українська та литовська громада разом із гостями Вільнюса. Після закінчення Божественної Літургії активний громадський діяч парафії пан Василь Капкан виступив із словами свідчення великої віри й Божого благословення в його житті.

Свято завершилося виступом артистів з Національного театру опери і балету Литви, Академії музики і театру Литви та інших шкіл. Під час концерту звучали аранжовані, переважно релігійні твори Антоніо Вівальді, Георга Фрідріха Генделя, Кітаро (Такахасі Масанори) та інших композиторів.

 

Західне бюро «Живого ТБ» за  матеріалами www.osbm.in.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next