АКТУАЛЬНО

У василіанському монастирі у Вільнюсі вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні

Середа, 21 лютого 2018, 11:49
18 лютого у храмі Пресвятої Трійці, при василіанському монастирі у Вільнюсі, вшанували Героїв Небесної сотні. Пам’ятні заходи розпочалися Божественною Літургією, яку очолив ігумен монастиря о. Вінкентій Пелих, ЧСВВ.

Після Служби Божої була відслужена панахида. Відтак литовська актриса і поетеса Даля Тарайлєнє виконала гімн Небесної сотні «Гей, плине кача». Заходи продовжилися в актовому залі. До учасників звернувся представник Посольства України в Литовській Республіці п. Дмитро Сєров, який від імені Посла України в Литовській Республіці п. Володимира Яценківського подякував громаді.

Опісля молодь парафії в короткому огляді представила події, що відбулися на Майдані у Києві в лютому 2014 р. Цього дня усі присутні мали можливість переглянути фільм, присвячений героям Небесної сотні, та поділитися своїми роздумами за гостиною.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.osbm.in.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next