АКТУАЛЬНО

У Ватикані завершилася дев’ята зустріч Звичайної ради Секретаріату Синоду Єпископів

Середа, 27 травня 2015, 14:23
Від 25 до 26 травня 2015 року у Ватикані тривало чергове зібрання Звичайної ради Секретаріату Синоду Єпископів, завданням якого є підготовка до XIV Звичайної загальної асамблеї Синоду, яка в жовтні 2015 року проходитиме у Ватикані на тему «Покликання і місія сім’ї в Церкві та сучасному світі».

Пригадаємо, що до складу Ради входить також Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ.

Див. також: Глава УГКЦ розповів Папі про події в Україні

У підсумковому комюніке Секретаріату Синоду повідомляється про те, що роботу зібрання особисто очолював Святіший Отець Франциск, «підкресливши своєю присутністю важливість, яку він надає актуальному синодальному шляхові».

Під час засідань члени Ради аналізували проект Робочого документа наступного синодального зібрання, який підготовлений на основі Підсумкової доповіді попередньої надзвичайної асамблеї Синоду Єпископів та відповідей на запитання, вміщені в напрямках, які були надіслані всім єпископатам.

Опрацьований текст було передано Секретаріатові Синоду для остаточної редакції, перекладів різними мовами й оприлюднення, яке відбудеться через кілька тижнів. Крім того, було внесено пропозиції для оновлення методології проведення майбутньої синодальної асамблеї.

uk.radiovaticana.va

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next