АКТУАЛЬНО

У вересні львів’ян та гостей міста кличуть на екскурсії Митрополичими садами і хорами собору Святого Юра

Четвер, 05 вересня 2019, 13:56
«Фундація духовного відродження» запрошує львів’ян та гостей міста у вересні відвідати екскурсії Митрополичими садами і хорами собору Святого Юра. Про це Tvoemisto.tv повідомили організатори.

Екскурсії в Митрополичі сади відбудуться 7, 8, 21 і 22 вересня. Початок о 18:00. Для участі необхідно попередньо зареєструватись за посиланням.

«Під час екскурсії Митрополичими садами ви зможете пройтися мальовничими садами, поглянути на панораму Старого міста, побувати на місці, звідки, правдоподібно, була намальована відома панорама Гогенберга (перша відоме зображення Львова), відвідати місця, де перебували такі визначні постаті, як митрополит Андрей Шептицький, патріарх Йосиф Сліпий, святий папа Іван Павло II», – розповідають у Фундації духовного відродження.

Екскурсії хорами собору Святого Юра заплановані на 14, 15, 28 і 29 вересня. У суботу початок буде о 19:45, а в неділю – о 19:00. Для участі також потрібно попередньо зареєструватись за посиланням.

«Під час екскурсії хорами Ви зможете відчути красу барокового інтер’єру храму з висоти хорів, побачити ікону Тайної вечері, що розташована у святилищі храму (єдине місце звідки можна побачити цю ікону), дізнатись історію Теребовлянської чудотворної ікони та історію підпільної Церкви і побачити місце, звідки було проголошено псевдособор про ліквідацію УГКЦ, споглядати зблизька скульптури відомих митців таких, як Йоан Георгій Пінзель, Лука Долинський та Юрій Радивілівський», – запрошують організатори.

Додамо, що хори собору відкрили для відвідувачів у липні цього року, раніше вони були доступні лише для хористів.

Вартість таких екскурсій – 100 грн. Тривалість 40–50 хвилин.  Участь можуть взяти групи від п’яти до десяти людей. Місце зустрічі перед кожною екскурсією – площа Святого Юра, 5. Якщо виникнуть запитанню, просимо звертатися за номером 097 702 77 17. Усі кошти, виручені від екскурсій, Фундація духовного відродження використає на свої благочинні проєкти.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next