АКТУАЛЬНО

У вересні Патріарший паломницький центр організовує паломництво військових і журналістів на Святу Землю

П'ятниця, 22 серпня 2014, 16:03
Від 23 до 28 вересня цього року Патріарший паломницький центр УГКЦ організовує паломництво для родин військовослужбовців, відставних військових і журналістів.

Як розповів Департаменту інформації УГКЦ о. Любомир Яворський, керівник Патріаршого паломницького центру, головною настановою для паломників буде молитва за мир в Україні.

«Ми проситимемо Господа Бога на Святій Землі про мир для нашої країни», – сказав о. Любомир.

Кожна група матиме окремий духовний супровід. Для групи родин військовослужбовців та відставних військових духовний супровід надаватиме о. Любомир Яворський. Для групи з паломниками-журналістами – о. Ігор Яців, керівник Департаменту інформації УГКЦ.

Зазвичай такі паломництва, крім того що містять передусім духовну складову, корисні для їх учасників у туристичному та пізнавальному плані. «Але цього разу ми будемо робити наголос на молитві за мир», – відзначив о. Любомир.

Паломництво триватиме від 23 до 28 вересня цього року.

Ще є можливість взяти участь у паломництві. За більш детальною інформацією звертайтеся за телефонами: (044) 279 19 20 або 096 330 96 79.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next