АКТУАЛЬНО

У Винниківському деканаті Львівської архиєпархії розпочалися місії тверезості

Вівторок, 30 вересня 2014, 12:54
25 вересня 2014 року в с. Виннички, що на Львівщині, у парафії Святого великомученика Димитрія, адміністратором якого є всечесний о. Зіновій Завидівський, відбулися місії тверезості. Провадили місії працівники руху «За тверезість життя» о. Тарас Гадомський та психотерапевт узалежнень Роман Прочко, привізши мощі та ікону священномученика Григорія Лакоти.

Того ж дня місіонери відвідали Винничківську середню школу, в якій п. Роман провів для учнів семінар на тему «Алкоголь та правда про нього».

Сподіваємося, що ці місії будуть тим зерном, з якого в наших парафіях виплекаються Братства тверезості, котрі немало користі принесли нашому народу в минулому, про що у своїх листах згадує митрополит Андрей Шептицький: «Трудно і сказати, кілько то хісна, кілько добра принесло то святе Братство нашим громадам. Можна сміло сказати, що всьо добро, до котрого наш народ дійшов або бодай не змарнував, зачинаєся від святої тверезості.

Повідомив о. Тарас Гадомський

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next