АКТУАЛЬНО

У Вознесенську (Миколаївська область) відбулася благодійна акція «Нагодуй голодного»

П'ятниця, 25 вересня 2020, 13:05
Ця акція реалізовувалася 21 вересня 2020 року з ініціативи о. Ігоря Ворони, адміністратора парафії Святих апостолів Петра і Павла у м. Вознесенськ, спільно із сестрою монахинею Ярославою Гасій, настоятелькою Свято-Покровського монастиря в м. Южноукраїнську та за підтримки парафії Святого Івана Хрестителя УГКЦ, що в місті Ньюарк (штат Нью-Джерсі, США), під керівництвом пані Ксенії Гапій, яка передала кошти для придбання продуктів.

Благодійна допомога призначена для людей, які перебувають у важкому матеріальному становищі. Для 60 осіб було закуплено та доставлено олію, борошно, цукор, крупи, макарони.

В благодійній ініціативі також узяли участь волонтери, мальтійська служба рятувальників м. Южноукраїнськ, працівники комунальної установи Територіального центру соціального обслуговування м. Вознесенська, які допомагали із організацією потребуючих.

Пресслужба Одеського екзархату


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next